06 25 46 36 56 info@praktijktimeout.nl

Plantina

Plantina Multivitamine

Hooggedoseerd, óók de mineralen! In veel multi’s zijn de meer populaire vitamines aanwezig in een hoge dosering, maar in de Plantina Multi is een ruime plaats

Lees verder…

Plantina Multivitamine Junior

Nog nooit hebben kinderen in een tijdperk geleefd waarin zó veel van hen werd gevergd en waarin ze zo actief waren. Ze zijn druk met school, vrienden, sport,

Lees verder…

Plantina Vitamine C 1000 mg

Vitamine C levert een bijdrage als antioxidant en draagt bij aan fitheid. Deze gezondheidsclaims zijn officieel goedgekeurd door de EFSA/Europese Commissie.

Lees verder…

Plantina Vitamine D 600 IE

Vitamine D heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces. Deze gezondheidsclaim is officieel goedgekeurd door de EFSA/Europese Commissie.

Lees verder…

Plantina Vitamine B12

Vitamine B12 ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normaal functioneren van het immuunsysteem. Deze gezondheidsclaims zijn officieel

Lees verder…

Plantina Glucosamine

Glucosamine HCl helpt soepel bewegen. Plantina Glucosamine is in de vorm van HCl (gebonden aan hydrochloride) en is geproduceerd volgens een gepatenteerd fermentatieproces.

Lees verder…

Plantina Magnesium

Magnesium activeert je natuurlijke energie in het lichaam, het draagt bij aan de concentratie en is goed voor de spieren. Deze gezondheidsclaims zijn officieel goedgekeurd door de EFSA.

Lees verder…

Plantina Trimare Visolie

Plantina Trimare Visolie onderscheidt zich van andere visolie-voedingssupplementen door de zeer hoge concentratie omega 3-vetzuren, maar liefst 60%.

Lees verder…

Plantina Yolac

Grondstof origineel van Probiotical®. Eén vegetarische capsule Yolac® bevat minimaal 1 miljard (109) van de volgende darmbacteriën in gelijke delen.

Lees verder…

Shares
Share This